Transportor cu racleti

Transportoarele (elevatoare) cu racleti sunt folosite la transportarea nucilor, morkov, cartof, ceapă, aluni sub un ungi, de la un proces de procesare la altul, la incarcarea diferitor alimentatoare sau buncare. Transportoarele pot fi cit fixe atit si mobile (cu raleți sau fără).

TRansportoarele mobile sunt dotate cu roti, care permite deplasarea in diferite locații de lucru a transportorului după necesitate. Transportoarele cu racleți pot fi deasemenea fixe sau reglabile, la care este reglat unghiul de inclinare (unghiul de ridicare) și inalțimea. Mecanismul de actionare poate fi manual sau automatizat (la solicitare). Traspotoarele sunt dotate cu benzi cauciucate cu racleti cu lațimea de pînă la 800 mm.

Compania noastră confecționează Transportoare cu bandă pentru transportul de nuci, alune, mere, ceapă, morcovi de toate dimensiunile, în funcție de solicitările clientului.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: