Pneumo-separator nuci

Suflanta (separatorul) pentru nuci este o solutie ideala destinata la alegerea (separarea) nucilor de deseuri, frunze, coji, praf si alte impuritati. Separarea se face cu ajutorul unui ventilator cu actiune. Prin gura de intrare patrund nucile impreuna cu impuritatile de la procesul de stricare. In zona de lucru (de separare) cojile si impuritatile sunt supuse unui jet de aer, la care presiunea este reglata cu ajutorul unei clapete.

Datorita diferentei de densitate, cade si este evacuate prin gura de evacuare, iar restul impuritatilor, fiind mai usoare ca nucile, sunt suflate in zona deseurilor si sunt evacuate prin teava de evacuare a deseurilor. Separarea se efectuiaza continuu fara intreruperi. Deasemenea debitul de aer poate fi reglat dupa necesitate in dependenta de calitatea nucilor.

Debitul sau cantitatea de nuci care poate fi procesat depinde foarte mult de cantitatea de impuritati pe care o contine produsul dat si parametrii finali după separare pe care noi dorim sa-i obținem.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: