Pneumo-separator miez de nuci

Suflanta (separatorul) pentru miez de nuci este o solutie ideala destinata la alegerea (separarea) miezului de deseuri, frunze, coji, praf si alte impuritati. Separarea se face cu ajutorul unui ventilator cu actiune. Prin gura de intrare patrunde miezul impreuna cu cojile si impuritatile de la procesul de stricare. In zona de lucru (de separare) miezul cojile si impuritatile sunt supuse unui jet de aer, la care presiunea este reglata cu ajutorul unei clapete.

Datorita diferentei de densitate, miezul cade si este evacuate prin gura de evacuare, iar restul impuritatilor, fiind mai usoare ca miezul, sunt suflate in zona deseurilor si sunt evacuate prin teava de evacuare a deseurilor. Separarea se efectuiaza continuu fara intreruperi. Deasemenea debitul de aer poate fi reglat dupa necesitate in dependenta de paramerii miezului de nici.

Debitul sau cantitatea de miez care poate fi procesat depinde foarte mult de cantitatea de impuritati pe care o contine produsul dat si parametrii finali dupa separare pe care noi dorim sa-i obtinem.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: