Spălător nuci

Spălătorul este predestinat pentru spălarea nucilor curatate (descojite), murdare sau ce prezintă urme (pete) de zeamă verde, rezultate din strivirea cojilor verzi. Daca nu sunt îndepartate, petele se usucă și strica aspectul nucilor. Deasemenea la spalare se elimina ramurile, pământul, frunzele și cojile despicate. In apa de spălare, nucile nu trebuie sa stea mai mult de 3-5 minute. Tamburul este confectionat din bare de oțel ce asigură o spălare eficientă și un randament bun.

Apa este injectată prin guri de injecție pe toata lungimea tamburului ce asigura o spălare eficientă. Acesta este disponibil in 2 modele de 2 si 3m (la solicitare).

Pentru îndepartarea petelor apărute pe suprafețele exterioare a nucilor, opțional sunt prevăzute în set un vas (rezervor) pentru chimicale si pompă, care se unește la spălător și soluția este injectată in spălatorie prin găurile de injectare.

Compania noastră confecționează spălătoare de toate dimensiunile, în funcție de solicitările clientului.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: