Linie de procesare nuci

Linie nuca

Compania „Altebo Impact” linie de procesare a nucilor și a miezului de nucă ajustată după necesitățile clientului nostru. Livrăm proiecte la cheie ca antreprenor unic pentru proiectare, producere,și instalarea linie tehnologice.


Linie de procesare mere

linie mere

Linie automatizate de procesare a merelor proaspete culese!


Linie de procesare alune de pădure

linie alune de pădure

Compania "Altebo Impact" la fel propune și realizează linie de procesare alunelor de pădure. Livrăm proiecte la cheie ca antreprenor unic pentru proiectare, producere,și instalarea linie tehnologice.


Linie de procesare morcov

linie procesare morcov

Compania "Altebo Impact" propune linie de procesare morcovi. Livrăm proiecte la cheie ca antreprenor unic pentru proiectare, producere, și instalarea linie tehnologice de procesare.


Linie de procesare ceapa

linie procesare ceapă

Compania "Altebo Impact" propune linie de procesare ceapă. Livrăm proiecte la cheie ca antreprenor unic pentru proiectare, producere, și instalarea linie tehnologice de procesare.


Deservirea

Deservire tehnica

Deservirea tehnică e foarte importantă pentru a menține în funcțiune utilajul unei întreprinderi. În caz contrar deteriorarea utilajului poate duce la stoparea procesului de producție. Livrăm proiecte la cheie ca antreprenor unic pentru proiectare, producere, și instalarea linie tehnologice de procesare.

Garanție și post garanie la tot echipamentul livrat de către Altebo Impact SRL.