Linie de procesare mere

Linie de procesare mere și suc de mere Compania noastră este implicata in producerea liniilor tehnologice de procesare cu un grad înalț de adaptare la nevoile clientului. Producem echipamente care ne permit să simplificăm și să accelerăm procesele de recepționare, procesare și pregătire de vânzare și (sau) depozitarea producției vegetale: nuci, alune, legume (cartofi, morcovi, ceapă, sfecla), mere, ciuperci și fructe de pădure. Liniile tehnologice de procesare și utilajele Construcția Modern SA reprezentata pe piața din Uniunea Europeana de către ALTEBO IMPACT SRL.

Linia pentru sortare si calibrare a fructelor (merelor) este destinata pentru sortarea si calibrarea automata a fructelor tari de forma rotunda. Linia pentru sortare si calibrare poate fi reglata (ajustata) pentru sortare, maximum in 6 fracții sau mărimi. Diapazonul de dimensiuni la calibrare poate fi ușor reglat pentru fiecare fracție aparte si variază de la 10 până 240 mm. Productivitatea acestei linii poate varia de la 1.5 până la 3 t/h.

Linia pentru sortare si calibrare a fructelor (merelor) este compusa din mai multe utilaje si întrunește mai multe etape de lucru.

Recepționarea produsului (de la depozitarea containerelor, depozitarea în vrac, încărcarea din grile);

Prin recepționarea se subînțelege etapa de încărcare a buncărului de alimentare. Încărcarea poate fi efectuata manual sau cu utilarea unui utilaj de descărcare a lăzilor sau containerelor pline cu fructe (mere). Prin intermediul acestui utilaj lăzile/containerele sunt urcate până la înălțimea buncărului sau liniei transportoare si răsturnate. Parametrii tehnici ai acestui descărcător (înălțimea de descărcare, tipul si mărimea lăzilor/containerelor, direcția de amplasare) sunt stabiliți in urma proiectului sau la cererea clientului.

* Utilajul de descărcare a lăzilor sau containerelor nu intra in componenta liniei de calibrare, este o opțiune si se comanda aparte după necesitate si dorința.

Deplasarea.

Deplasarea este etapa intermediara de deplasare a produsului de la o etapa la alta prin intermediul transportorului. Parametrii tehnici ai acestui transportor (lungimea, lățimea, înălțimea) sunt stabiliți in urma proiectului sau la cererea clientului.

Sortarea si calibrarea.

Fructele (merele) sunt transportate cu ajutorul transportorului pe un con ce se rotește. Datorita planului inclinat al conului, mărul nimerind pe acest plan si forței centrifuge, este deplasat spre periferia conului. La periferia conului sunt instalate limitatoarele, care sunt reglate după înălțimi concrete pentru diferite fracții. Rotindu-se prin intermediul conului, merele trec prin deschizătura reglata a limitatorului si nimeresc in jgheaburile de acumulare a zonelor respective sau in lăzi pentru diferite fracții. Suprafețe a tuturor elemente ce contactează cu fructul (mărul) sunt acoperite cu guma, care elimina deteriorarea produsului in procesul de mișcare. Mesele de sortarea si calibrarea sunt instalate la înălțimi optimale ergonomice de lucru. Numărul de mărimi de calibrare (fracții) sunt stabilite la cererea clientului (max. 6 fracții).

Linia pentru sortare si calibrare a fructelor (merelor) poate fi cit fixa atât si mobila. Toate acestea nuanțe sunt discutate cu fiecare client aparte.

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: