Buncăr de acumulare

Buncarul (silozul) modular este o solutie ideala pentru depozitare in configuratia unei instalatii (linii) de procesare a nucilor si nu numai. Acesta este disponibil in modele patrate si dreptunghiulare (la solicitare). Buncarul (silozul) modular este fabricat din tabla plana de otel. Buncarele sunt disponibile cu un plan inclinat la baza, pentru a asigura descarcarea. O flexibilitate extrem de buna este conferita de un numar aproape infinit de combinatii posibile in ceea ce priveste dimensiunile, inaltimea de stocare si echipamentele necesare.

Buncarele (silozurile) noastre sunt realizate din otel de inalta calitate si fabricate de utilaje de ultima generatie. Aceste premise vor fi valorificate de dumneavoastra prin rapiditatea si usurinta in asamblarea la fata locului si durabilitatea de decenii. Piesele pentru buncarele noastre pot fi realizate, la dorinta dumneavoastra, din tabla de otel zincat cu un strat de zinc pina la 450g/m².

Compania noastră confecționează buncăre de păstrare nuci și alune de toate dimensiunile, în funcție de solicitările clientului. Pentru confecționarea bunchărului folosim 2 tipuri table: zincată, și metalică

Dacă dumneavoastră aveți întrebări sau doriți să faceți o comandă Vă rugăm să ne contactați prin forma dată sau să alegeți o altă metodă de pe pagina de contacte!Mesajul: